Uw leverancier voor landbouwmachines – Tuin & Park machines – Reinigingsmachines

John Deere Tuin machines


X100 serie- de slimme manier

Met vijf modellen en een scala aan toepassingen en keuzemogelijkheden heeft de X100 voor iedereen iets te bieden. Deze robuuste tuintrekkers zijn ontworpen voor oppervlakten van 3.000 tot 6.000 m², doen jarenlang dienst zonder problemen en combineren de perfecte maaibeurt met verbluffend gebruiksgemak.

John Deere X105

X105

De X105-trekker, met een automatische transmissie en krachtige kopklepmotor, is een geweldige aanwinst. De trekker heeft een maaidek van 107 cm (42 inch) met zij-uitworp, optioneel met opvang of mulchkit. Er is een groot aantal functies beschikbaar voor het ruimen van sneeuw en om andere klussen op het gebied van gazononderhoud uit te voeren.

John Deere X125

X125

De X125 combineert betrouwbaarheid, duurzaamheid en kracht in elk aspect van zijn constructie, waaronder een volledig gelast stalen onderstel en een gietijzeren vooras. De bediening van de maaier is ook een koud kunstje met het ergonomische bedieningstation, de kwaliteitskoplampen en de traploos instelbare rijsnelheid. Comfortabel om op te zitten. Gemakkelijk te bedienen. Gemakkelijk te onderhouden. De tuintrekker X125.

Maaidek: 42 Edge Mulch (107 cm / 42 inch)
Mulchkit: standaard
Aanbevolen maaioppervlak: tot 5.000m²

John Deere X165

X165

De X165 combineert betrouwbaarheid, duurzaamheid en kracht in elk aspect van zijn constructie, waaronder een volledig gelast stalen onderstel en een gietijzeren vooras. De bediening van de maaier is ook een koud kunstje met het ergonomische bedieningstation, de kwaliteitskoplampen en de traploos instelbare rijsnelheid. Comfortabel om op te zitten. Gemakkelijk te bedienen. Gemakkelijk te onderhouden. De tuintrekker X165.

Maaidek: 48 Edge (122 cm / 48 inch)
Stoel: standaard hoog met verstelbare onderrug
Mulchkit: standaard

 John Deere X115R

X115R

De X115R-trekker met uitworp en opvang aan de achterzijde wordt geleverd met een motor met enkele cilinder, automatische transmissie met eenvoudig te gebruiken voetbedieningen, Edge-maaidek van 92 cm (36 in) en een trechter van 300 l.

De X115R is ontworpen voor klanten die een product met de hoogste kwaliteit willen voor maaien en het opvangen van grassnippers en bladeren. Het maaidek van 92 cm (36 in) levert uitstekende prestaties op het gebied van maaien en het opvangen van grassnippers. De trechter kan eenvoudig verwijderd en vervangen worden door een optionele uitwerpdeflector of mulch-plug als het materiaal niet opgevangen hoeft te worden. De X115R kan veel uitrustingen trekken die bijna elke klus op het gebied van gazononderhoud uit kunnen voeren.

Superieur comfort en zichtbaarheid vullen de ervaring voor de bestuurder aan. De bedieningselementen zijn ontworpen voor gebruiksgemak. Ze zijn logisch aangebracht en voorzien van een kleurcode voor eenvoudige herkenning. De attractieve styling omvat efficiënte luchtinlaatopeningen over de gehele lengte, en andere doorwrochte toepassingen die bijdragen aan het fraaie uiterlijk en de uitstekende prestaties. Het chassis is gemaakt van gevormd en gelast staal, voor een lange levensduur op kritische punten versterkt.

Motor, nominale kracht: 6.85 kW / 3350 tpm. Het maaidek wordt mechanisch geactiveerd. Opvangcapaciteit van 300 liter. Het opvangsysteem is standaard, mulchkit is optioneel.

 John Deere X135R

X135R

De geheel nieuwe X135R biedt een fantastische eerste stap in het assortiment tuintrekkers met opvang achter door betrouwbaarheid, duurzaamheid en kracht te combineren in elk aspect van zijn constructie, van een volledig gelast stalen onderstel tot een gietijzeren vooras. Het is een machine met automatische opvang achter die perfect werk levert in kleinere tuinen. De bediening van de maaier is ook een koud kunstje met het ergonomische bedieningstation, de kwaliteitskoplampen en de traploos instelbare rijsnelheid. Gemakkelijk om op te zitten. Gemakkelijk te bedienen. Gemakkelijk te onderhouden. De tuintrekker X135R.

Maaidek: 36″ achteruitworp (92 cm / 36 inch)
Bediening dek: elektrisch
Opvangcapaciteit: 300 liter

 John Deere X155R

X155R

De X155 combineert betrouwbaarheid, duurzaamheid en kracht in elk aspect van zijn constructie, waaronder een volledig gelast stalen onderstel en een gietijzeren vooras. Het is een machine met automatische grasopvang achter die perfect werk levert.  De bediening van de maaier is ook een koud kunstje met het ergonomische bedieningstation, de kwaliteitskoplampen en de traploos instelbare rijsnelheid. Comfortabel om op te zitten. Gemakkelijk te bedienen. Gemakkelijk te onderhouden. De tuintrekker X155R.

Maaidek: 42 achteruitworp (107 cm / 42 inch)
Stoel: standaard hoog
Opvangcapaciteit: 300 liter

X300 Serie met uitstekende Kenmerken

Toegang tot elke plek: Deze tuintractoren, ontworpen voor grote gazons, hebben alle kracht en comfort die u nodig hebt om het werk voor elkaar te krijgen. De modellen van de X300-serie hebben indrukwekkende kenmerken en zijn gemakkelijk te bedienen.

Met het lage zwaartepunt, brede wielbasis en differentieelslot is het de perfecte all-round tuintractor.

Op Alle Modellen Van De X300-serie

 • Bediening dek: elektrisch
 • Twin Touch-voetbediening
 • Cruisecontrol
 • Luxe stoel
John Deere X350

X350 Tuintractoren

De tuintrekker X350 vertegenwoordigt de instapvariant in het Select Series-aanbod. De bediening met Twin Touch™-transmissiepedalen is eenvoudig. Bovendien kunt u kiezen uit een aantal maaidekken en het type kiezen dat het beste bij uw behoeften past.

Dus als u op zoek bent naar een comfortabele manier om in uw tuin alle klussen te klaren, is dit beslist een aanrader.

Dek-hefsysteem: voetbediening

Maaidekopties:

 • 42 Edge Mulch (107 cm / 42 inch)
 • 42 Accel Deep (107 cm / 42 in)

John Deere X354

X354 Tuintractoren

Snelle, Comfortabele Bediening

De tuintrekker X354 maakt deel uit van het Select Series-gamma. De bediening met Twin Touch™-transmissiepedalen is eenvoudig.Met de hydrostatische Twin Touch-pedalen kunt u gemakkelijk de bewegingsrichting en -snelheid van de trekker regelen zonder uw voet van het platform te hoeven tillen.

Vierwielbesturing

Standaard op de X354, voor uitmuntende manoeuvreerbaarheid en om eenvoudig om obstakels heen te maaien.

Cruise Control

Deze populaire functie is net zo nuttig op gazontrekkers als op auto’s! Om het in of uit te schakelen, drukt u gewoon op de knop.

Dek-hefsysteem: voetbediening
Mulch Control: standaard
Opvangsysteem: optioneel
Vierwielbesturing

Maaidekopties:

 • 42 Edge Mulch (107 cm / 42 inch)
 • 42 Accel Deep (107 cm / 42 in, optioneel)

John Deere X350R

X350R Tuintractoren

Snelle, Comfortabele Bediening

De tuintrekker X350R maakt deel uit van het Select Series-gamma. De bediening met Twin Touch™-transmissiepedalen is eenvoudig.Met de hydrostatische Twin Touch-pedalen kunt u gemakkelijk de bewegingsrichting en -snelheid van de trekker regelen zonder uw voet van het platform te hoeven tillen.

Dus als u op zoek bent naar een comfortabele manier om in uw tuin alle klussen te klaren, is dit beslist een aanrader.

Dek-hefsysteem: voetbediening
Achteropvang
Mulchkit: standaard

Maaidekopties:

 • 42 achteruitworp (107 cm / 42 in)

John Deere X370

X370 Tuintractoren

Snelle, comfortabele Bediening

De tuintrekker X370 maakt deel uit van het Select Series-gamma. De bediening met Twin Touch™-transmissiepedalen is eenvoudig. Met de hydrostatische Twin Touch-pedalen kunt u gemakkelijk de bewegingsrichting en -snelheid van de trekker regelen zonder uw voet van het platform te hoeven tillen.

Modern Instrumentenpaneel

De duidelijke autodisplay heeft achtergrondverlichting voor uitstekende zichtbaarheid onder alle omstandigheden. Het algehele ontwerp geeft belangrijke feedback zonder het afleiden van de bestuurder. Bediening als in een auto: stuurbekrachtiging en een hydraulisch maaidek voor moeiteloze bediening.

Elektronische brandstofmeter:

Deze duidelijke autometer op het dashboard laat u in één oogopslag zien hoeveel brandstof u nog hebt. Het is duidelijk zichtbaar onder alle omstandigheden.

Hydraulische tweewielbesturing
Hydraulische Power Dek-hefsysteem
Mulch Control: standaard

Maaidekopties:

 • 42 Edge Mulch (107 cm / 42 inch)
 • 42 Accel Deep (107 cm / 42 in)

John Deere X380

X380 Tuintractoren

Snelle, Comfortabele Bediening

De tuintrekker X380 maakt deel uit van het Select Series-gamma. De bediening met Twin Touch™-transmissiepedalen is eenvoudig. Met de hydrostatische Twin Touch-pedalen kunt u gemakkelijk de bewegingsrichting en -snelheid van de trekker regelen zonder uw voet van het platform te hoeven tillen.

Modern Instrumentenpaneel

De duidelijke autodisplay heeft achtergrondverlichting voor uitstekende zichtbaarheid onder alle omstandigheden. Het algehele ontwerp geeft belangrijke feedback zonder het afleiden van de bestuurder. Bediening als in een auto: stuurbekrachtiging en een hydraulisch maaidek voor moeiteloze bediening.

Afstellen Van De Maaihoogte

Met de handige draaiknop kunt u de maaihoogte instellen in stappen van 6 mm – vanuit het gemak van uw stoel.

Dek-hefsysteem: voetbediening
Snelheid vooruit: 10,0 km/u
Mulch Control: optioneel
Opvangsysteem: optioneel

Maaidekopties:

 • 48 Accel Deep (122 cm / 48 in)

 

X500 Serie met uitstekende Kenmerken

Voor een ultieme prestatie en kracht kiest u voor de X500-serie. Met het lage zwaartepunt, brede wielbasis en differentieelslot is het de perfecte all-round tuintractor:

 • Bediening dek: elektrisch
 • Cruisecontrol
 • Luxe hoge stoel
 • Mulchkit: optioneel
 • Opvangsysteem: optioneel
John Deere X584

X584

Met meer vertrouwen maaien op hellingen, moeilijke omstandigheden altijd de baas zijn en alle klussen in de tuin makkelijker klaren – dat kan met de functie voor- en achterwielbesturing.
De trekker X584 voor alle soorten terrein gaat waar hij moet gaan en doet het zware werk dat hij moet doen. Hoe? Zijn brede postuur zorgt voor meer stabiliteit op hellingen. De tractie kan eenvoudig worden vergroot door een pedaal in te drukken. Het zwaar uitgevoerde chassis staat garant voor pittige prestaties en kenmerken zoals de vlakstellingsmeter op het maaidek waarborgen resultaten van hoge kwaliteit, telkens weer.

Op vele terreinen. Multi-getalenteerd. De trekker X584 voor allerlei terreinen.

John Deere Mulch Control

Mulchen Is Nu Nog Makkelijker Geworden

Maak kennis met de MulchControl – het krachtige aanbouwdeel voor superieure mulchprestatie en veelzijdigheid. Met dit ingenieuze systeem kunt u tijdens het maaien overschakelen van zij-uitworp naar mulchen (en weer terug), door eenvoudigweg aan een hendel te draaien. MulchControl werkt samen met onze speciale mulchmessen, en is beschikbaar als optie op alle zitmaaiers van de X300 and X500-serie. Voor het gebruik van de Power Flowachteropvangzak met het MulchControlaanbouwdeel en geïnstalleerde mulchmessen, plaatst u de hendel gewoon in de stand ‘zij-uitworp’.

Hydraulische vierwielbesturing

Maaidekopties:

 • 48 Accel Deep (122 cm / 48 in)
 • 54 Accel Deep (137 cm / 54 in)
John Deere X590

X590

Met meer vertrouwen maaien op hellingen, moeilijke omstandigheden altijd de baas zijn en alle klussen in de tuin makkelijker klaren.

De trekker X590 voor alle soorten terrein gaat waar hij moet gaan en doet het zware werk dat hij moet doen. Hoe? Zijn brede postuur zorgt voor meer stabiliteit op hellingen. De tractie kan eenvoudig worden vergroot door een pedaal in te drukken. Het zwaar uitgevoerde chassis staat garant voor pittige prestaties en kenmerken zoals de vlakstellingsmeter op het maaidek waarborgen resultaten van hoge kwaliteit, telkens weer.

Op vele terreinen. Multi-getalenteerd. De trekker X590 voor alle soorten terrein.

Hydraulische tweewielbesturing

Maaidekopties:

 • 48 Accel Deep (122 cm / 48 in)
 • 54 Accel Deep (137 cm / 54 in)

 

X700 Serie diesel tuintrekker

Deze duurzame dieselmaaitrekkers bieden de perfecte combinatie van vermogen, gebruiksgemak en comfort. Met een keuze uit drie modellen – tweewielaandrijving, vierwielaandrijving en vierwielbesturing – is er een X700-serie voor elke toepassing.

Op Alle Modellen Van De X700-serie:

 • Motor, nominaal vermogen: 17,5 kW (23,5 pk) / 3400 tpm
 • Twin Touch-voetbediening
 • Cruisecontrol
 • Dek-hefsysteem: hydraulisch
 • Bediening dek: Elektrisch
 • Optioneel: Homologatieset
X750 Tweewielaandrijving

X750 Tweewielaandrijving

Hydrostatische Transmissie En Hydraulische Stuurbekrachtiging

De maaitrekkers uit de nieuwe X700 serie zijn gemakkelijk te bedienen en te manoeuvreren dankzij de exclusieve Twin Touch pedalen en de standaard stuurbekrachtiging.

John Deere Mulch Control

Mulch Control

De nieuwe Mulch Control functie verhoogt de productiviteit door de hoeveelheid materiaal dat wordt verzameld (en leegcycli) aanzienlijk te verminderen bij opzakken. De functie verhoogt ook de flexibiliteit: als de omstandigheden te slecht zijn om goed te mulchen, kunnen bestuurder in slechts 30 seconden wisselen naar zij-uitworp.

John Deere Gebruiksvriendelijke Hydraulica

Gebruiksvriendelijke Hydrauliek

Met ergonomische hendels worden het maaidek en de werktuigen hydraulisch op en neer bewogen. Dankzij de zweefstand kunnen voorop gekoppelde werktuigen de grondcontouren volgen. Gemakkelijk te bedienen dankzij intuïtieve bedieningselementen.

Geniet van het vermogen en de prestaties van een trekker van de serie X750 in een efficiënte tweewielaangedreven uitvoering. Een maaier die uitblinkt door een uitstekende wendbaarheid en een exacte bediening.

Maaidekopties:

 • 48″ zij-uitworp (122 cm)
 • 54″ zij-uitworp (137 cm)
 • 60″ zij-uitworp (152 cm)

X754 Tweewielaandrijving en vierwielaandrijving

X754 Tweewielaandrijving en vierwielbesturing

 

Met een kleine draaicirkel van slechts 58,5 cm maait u dichter bij de obstakels, bent u wendbaarder en komt u overal waar u moet zijn.

Maaidekopties:

 • 48″ zij-uitworp (122 cm)
 • 54″ zij-uitworp (137 cm)
 • 60″ zij-uitworp (152 cm)

X758 Vierwielaandrijving

X758 Vierwielaandrijving

Meer tractie met permanente vierwielaandrijving. Geen hendels, de vierwielaandrijving is er altijd. En maak u geen zorgen over aantasting van uw gazon: de snelheid van elk voorwiel wordt automatisch aangepast.

Maaidekopties:

 • 48″ zij-uitworp (122 cm)
 • 54″ zij-uitworp (137 cm)
 • 60″ zij-uitworp (152 cm)

 

Ztrak zero-turn-grasmaaiers

Maaien met hoge snelheid was vroeger alleen weggelegd voor professionals. Maar nu maken onze Ztrak Zero-turn-grasmaaiers het werken sneller, gemakkelijker en soepeler.

Op Alle Ztrak zero-turn-grasmaaiers

 • Maaihoogte van 25 – 102 mm
 • Bediening dek: elektrisch
 • Mulchkit: optioneel
John Deere Z335E

Z335E Zero-turn-grasmaaiers

De Z335E Zero-turn-maaier is ons instapmodel waarbij veel aandacht is besteed aan details. Deze maaier is een prima investering. De Z335E is kleiner dan de andere typen, maar heeft een krachtige benzinemotor van 14,6 kW voor een betrouwbaar en consistent maairesultaat. De bediening is dankzij de intuïtieve hendels met regelbediening zeer eenvoudig. Het maaidek van 107 cm zorgt voor uitstekende maairesultaten en kan heel eenvoudig worden uitgebreid met optionele kits voor mulchen en opvangen. De Z335E is uitermate geschikt voor tuinen met obstakels en voor diegenen die snel en efficiënt willen maaien.

Stoel: standaard
Dubbele bedieningshendels, tweewielaandrijving

Maaidek:

 • 42 Accel Deep (107 cm / 42 in)

John Deere Z525E

Z525E Zero-turn-grasmaaiers

De basis van de soepel en comfortabel maaiende Z525E is een robuust frame. Dankzij de krachtige tweecilindermotor van 14,9 kW levert het maaidek van 122 cm hoge prestaties; het kan heel eenvoudig worden uitgebreid met optionele kits voor mulchen en opvangen. De Z525E is ideaal voor tuinen met veel obstakels en voor grote grasvelden waar snelheid en efficiëntie de belangrijkste factoren zijn.

Stoel: standaard + armleuningen
Dubbele bedieningshendels, tweewielaandrijving
Optioneel Opvangsysteem

Maaidek:

 • 48 Accel Deep (122 cm / 48 in)

John Deere Z540R

Z540R Zero-turn-grasmaaiers

De Z540R is de grootste maaier voor de particuliere markt en is een zeer krachtige maaier met uitstekende prestaties. Het dek van 122 cm heeft een grote capaciteit waardoor grotere volumes gras op een efficiëntere manier kunnen worden verwerkt. De maaier heeft een tweecilindermotor die een vermogen van 15,39 kW levert. Het dek kan heel eenvoudig worden uitgebreid met optionele kits voor mulchen en opvangen. De basis van de soepel en comfortabel maaiende Z540R is een robuust frame. Het zitcomfort van deze grasmaaier is hoog, er is voldoende beenruimte en er is voldoende ruimte om spullen op te bergen. Kies de Z540R als de beste maaier voor zero turn-maaien

Stoel: hoge rug + armleuningen
Dubbele bedieningshendels, tweewielaandrijving
Optioneel Opvangsysteem

Maaidek:

 • 48 met hoge capaciteit (122 cm / 48 in)

Klik op deze link om naar de website van John Deere te gaan