Uw leverancier voor landbouwmachines – Tuin & Park machines – Reinigingsmachines

Stiga Tuin machines


Over Stiga

  

Stiga heeft een rijke geschiedenis! Van klein Zweeds bedrijf tot wereldwijd verspreid kwaliteitsmerk voor tuinonderhoud. 

Stiga is meer dan grasmaaien alleen. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider met kwalitatieve en innovatieve tuinmachines. Dat is waar we vandaag staan.

Maar ook in de toekomst! Nieuwe technologieën voor meer comfort, een lagere impact op het milieu en hoogwaardige prestaties, dat is waar we nu en in de toekomst voor gaan.

multiclip-pro-53-s4-svan

Stiga biedt kwalitatieve grasmaaiers op batterij, elektrisch of op benzine voor elk type gazon met verschillende maaisystemen. Stiga gazonmaaiers zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid, ergonomie, veelzijdigheid en gebruiksgemak om grasmaaien voor u aangenaam en gemakkelijk te maken.

stiga-park

Stiga frontmaaiers zijn uniek in hun klasse. Met de kinbesturing, combi maaidek voor opvangen of multiclip mulchen en tal van andere praktische eigenschappen geniet U van een ongeëvenaard comfort en perfect maairesultaat.

estate-pro-9122-hws

Stiga tuintractoren bieden kracht, capaciteit en comfort voor de meest aangename maai ervaring.
Kies voor achteruitworp met perfecte grasopvang, zij-uitworp of Multiclip mulchen, naargelang de omstandigheden van uw gazon.

shp-60-high-12

Om uw tuin in perfecte staat te krijgen biedt Stiga een breed assortiment aan hoogwaardige machines voor tuinonderhoud zoals multi-tools, trimmers, bosmaaiers, bladblazers, heggenscharen, kettingzagen, verticuteermachines, tuinfrezen en veegmachines.

Klik hier om naar de website van Stiga te gaan