Uw leverancier voor landbouwmachines – Tuin & Park machines – Reinigingsmachines

Sabo Gazonmaaiers


Sabo Gazonmaaiers   –  Made in Germany

 

43_sabo_range_2016

 

Compromisloze kwaliteit is een traditie van het merk SABO. Sinds 60 jaar wordt vooruitstrevende technologie gecombineerd met hoogwaardige materialen en een uiterst functioneel design. Het resultaat is een door en door betrouwbare kwaliteitsmaaier die het onderhoud van uw gazon efficiënt en zo comfortabel mogelijk maakt. Ontdekt u zelf hoeveel kracht en passie in onze gazonmaaiers steekt. En vooral; hoeveel ervaring.

Grote keus uit verschillende modellen:

Electro modellen (230V) van 32 t/m 43 cm.

range_el_2014_ba_kk_2016

 

Benzine modellen van 40 t/m 54 cm.

 

54_vario_e_sa1536_2016

 

Prof lijn modellen van 43 t/m 54 cm.

 

range_profi_heckauswurf_2016

 

Voor kenners van de materie
Sabo profi-maaiers bieden overtuigende kwaliteit over de gehele lijn. Doordachte details verlichten het dagelijkse werk en garanderen eersteklas resultaat. Keer op keer op keer.
Professionals weten precies waar het bij maaiers op aankomt. Tenslotte zijn zij er dagelijks mee aan het werk.Met de sterke SABO-machines uit het SABO profi-gamma gaat het werk nog eenvoudiger en comfortabeler; Zo hebben wij bijvoorbeeld het gewicht verder gereduceerd.
Consequent richten wij ons op de professionele gebruiker en de alledaagse praktijk. Het gevolg hiervan is dat onze machines tot in detail afgestemd zijn op op het gebruik door onze professionele klanten, bijvoorbeeld door de toepassing van comfortabel geplaatste bedieningshendels en de Vario-draaiknop als mede de aluminium wielen en de nieuwe professionele transmissie.

Door dik en dun!
Als gazonverzorging een beroep wordt, heeft het een werktuig nodig dat opgewassen is tegen de dagelijkse belastingen. Daarom zijn professionele maaiers van SABO consequent ontworpen voor continu gebruik. De technische uitrusting van onze professionele serie richt zich helemaal naar de eisen en zware omstandigheden in de tuin- en landschapsverzorging. Daarvoor worden ze zeer gewaardeerd. Professionele gebruikers, die meerdere malen per dag de maaiers voor uiteenlopende werkzaamheden gebruiken, willen flexibele professionele machines, die veel vermogen combineren met uitstekende maaikwaliteit.
Het antwoord van SABO is een gewichtsoptimalisering bij de nieuwe machines SABO 52-PRO S A en de SABO 54-PRO VARIO alsmede de nieuwe krachtige maaier voor beginners in het SABO-professionele assortiment, de SABO 47-PRO VARIO.

 

SABO-aluminium chassis met 15 jaar garantie

Bijna alle SABO-aluminium chassis zijn van massief aluminium-persgietwerk. Dat is enerzijds licht, anderzijds extreem solide, robuust en duurzaam. Bovendien kunnen de aluminium behuizingen gerecycled worden en zijn ze corrosiebestendig. Een bewijs dat men op SABO kan vertrouwen. In aanvulling op de normale machinegarantie van twee jaar voor de Consumer-serie geven wij 15 jaar garantie op het aluminium chassis van de rode grasmaaiers (*conform SABO garantievoorwaarden).

sabo-alu

Overtuigende prestaties – zelfs bij vochtig gras!

Dankzij de innovatieve TurboStarTM-Technologie hebben SABO-maaiers een perfect maaibeeld en vangresultaat. Het TurboStarTM- systeem verzorgt via een afzonderlijke ventilator een krachtige luchtstroom waardoor het maaisel volledig in de vangzak terechtkomt.

turbostar-2015_762x302

Klik hier om naar de website van Sabo te gaan