Uw leverancier voor landbouwmachines – Tuin & Park machines – Reinigingsmachines

Pacvac


Pacvac rug gedragen stofzuiger.

De Pacvac rugzakstofzuiger Superpro geeft een nieuwe dimensie aan stofzuigen.  De hoge prestatie en het grote
gebruiksgemak is het resultaat van 30 jaar ontwikkeling.
Dankzij het doordachte en ergonomisch gevormde harnas draagt u de machine comfortabel op de heupen en hangt het niet aan uw schouders.
De Pacvac Superpro is door de ISSA getest en omschreven als de meest efficiënte stofzuiger. De capaciteit van een rugzakstofzuiger (675m²/h) is gemiddeld drie maal groter dan van een reguliere stofzuiger.

draagbare-stofzuiger

Ergonomisch en comfortabel harnas – Doorzichtige kap, zicht op de stofzak i.v.m. leegmaken – 3-traps filter systeem – Hepa-filter H13 – Sterk elastiek zorgt voor veiligheid, voorkomt uitval – Blow-through motor, maximale zuigkracht en duurzaamheid – Schone motorbehuizing, maximale veiligheid – Heupgordel voorzien van ophangpunten – Optioneel te voorzien van schakelautomaat.

 

stofzuiger-op-rug

Ons zusterbedrijf Stemerdink Machinetechniek, verkoopt deze stofzuigers veel in de na-isolatie markt, daar waar bij het boren in de stenen spouwmuren geen stof in de lucht mag vrijkomen. Middels een holle boor met een adapter voor de stofzuigerslang, heeft men de handen vrij om de boormachine vast te houden terwijl men op de ladder staat.

Echter zijn deze natuurlijk uitermate geschikt voor de normale stofzuig werkzaamheden en doen ze dit, zo als gezegd, driemaal zo snel dan een reguliere stofzuiger.

Klik op deze link om de folder te bekijken