Uw leverancier voor landbouwmachines – Tuin & Park machines – Reinigingsmachines

Echo


Al meer dan 60 jaar, ontwerpt, ontwikkelt en produceert

Yamabiko ECHO producten met hoge prestaties en

een uitmuntende kwaliteit.

Vanuit het bescheiden begin in Japan
met een eenvoudige hand gedragen sproeier, is
Yamabiko uitgegroeid tot een technologische leider en
Echo een gerespecteerd wereldmerk.
Door onze toewijding om enkel de beste kwaliteit te
produceren, en de passie en trots om onze klanten te
voorzien van de allerbeste producten, wordt ECHO
vandaag wereldwijd gewaardeerd door zowel professionele
als particuliere gebruikers.
Alle ECHO motoren zijn ontworpen met hetzelfde doel:
kwaliteit met een optimale vermogen / gewicht verhouding.
Yamabiko doet geen concessies of tussenoplossing.
Om aan dit engagement te voldoen, wordt elke ECHO
motor gegoten en geproduceerd in Japan, waar kwaliteit
en consistentie nauwlettend worden gecontroleerd.
Met ECHO kiest u steeds voor een motor van professionele
klasse, en investeert u in topgereedschap op lange termijn.
Yamabiko en ook Stemerdink Mechanisatie waarderen uw interesse
in ECHO.
Van particulier tot bosbouwer, u kunt ECHO
producten kopen met het volste vertrouwen.

Een kort overzicht uit het Echo programma:

cs550
Het zagen van brandhout, snoeien van bomen of het vellen van bomen: voor iedere toepassing is er een ECHO kettingzaag! Alle machines worden duurzaam ontwikkeld en geproduceerd, met steeds dezelfde hoge kwaliteitseisen waarop u kunt vertrouwen. De ECHO kettingzagen hebben een uitstekende vermogen / gewicht verhouding en leveren uitstekende zaagprestaties. Allen zijn ze uitgerust met onder andere anti vibratiesystemen, eenvoudig toegankelijke luchtfilters, een automatische olietoevoer en kettingrem.
Ongeacht welke klus, je kan altijd vertrouwen op ECHO.
srm
Hoog gras, onkruid, dichte begroeiing en zelfs kleine bomen: met de ECHO trimmers en bosmaaiers houd je alles kort en netjes!
Met het extra koppel van de unieke ECHO High Torque overbrenging is geen enkele trim- of maaitaak te zwaar. Alle machines zijn uitgerust met ergonomische handgrepen, degelijk draagstel en duurzame motoren. Bovendien zijn de motoren eenvoudig en licht te starten. Voor elk maaikarwei heeft Echo een passende machine die helpt de klus te klaren. Beter nog, onze producten zijn ergonomisch ontwikkeld, zodat je er zelfs een langere tijd mee kan werken.
Een groot comfort = Meer productiviteit
hcr
De ECHO heggenscharen zijn ontwikkeld voor duurzaam gebruik en uitstekend uitgebalanceerd. Essentieel hierbij zijn een lichtgewicht tandwielkast, geharde messen en een anti vibratiesysteem zodat de trillingen voor de gebruiker tot een minimum worden beperkt. Door het ergonomisch ontwerp zijn onze heggenscharen gemakkelijk te gebruiken en kun je langer en productiever werken.
pb
ECHO heeft een hele geschiedenis met bladblazers. ECHO heeft de allereerste bladblazer decennia geleden ontwikkeld en sindsdien is ECHO de toonaangevende fabrikant op het gebied van bladblazers. ECHO ontwikkelde de allereerste rug gedragen bladblazer, de eerste hand gedragen bladblazer en de eerste zeer stille bladblazer (65 dB(A)).
In de loop der jaren hebben we telkens nieuwe maatstaven neergezet omtrent prestaties en ergonomie. Onze nieuwste innovaties omvatten oa. een gepatenteerd ventilatiesysteem voor de gebruiker en een ‘rotatie beheersing’, die het gebruik van de hand gedragen bladblazer veel comfortabeler maakt.
Bent u op zoek naar een bladblazer die uitstekende prestaties combineert met het hoogste gebruikscomfort ? Dan kunnen wij u van harte ECHO bladblazers aanbevelen!

Klik hier om naar de website van Echo te gaan